Nagyvárad, Kapucinus utca (ma Traian Moşoiu) 10. sz. (0359)467-222 reggeliujsag@gmail.com rss twitter Facebook Follow us:

Egy hét a színházban

Két nagyszínpadi és két stúdióelőadást kínál erre a hétre a nagyváradi Szigligeti Színház: szerdán A fiú, csütörtökön a Kaviár és lencse kerül műsorra, hétvégén pedig a Papírsárkányt (szombat) és a Hazatérést (vasárnap) tekinthetik meg az érdeklődők. Jegyeket a színház pénztárában lehet váltani keddtől péntekig 11-17 óra között, illetve az előadások előtt (a stúdiótermi előadások esetében a helyszínen). Online jegyvásárlásra a www.biletmaster.ro honlapon van lehetőség.

egy het

Jelenet A fiú című produkcióból

Február 5-én, szerdán 17 órától A fiú című előadásra kerül sor az Árkádia Bábszínház stúdiótermében. A fiú szerepében Hunyadi István látható. Részlet az Erdélyi Riportban megjelent kritikából: „Bonyolult, sokrétegű Forgách darabja, melyek az előadásban rendkívül tisztán jelennek meg. Egyéni és közösségi sorsok vonulnak fel tragikus egyszerűségükben. A szürreális elemek lényegében hangsúlyozzák a történetet, a sorsok köznapiságát.”