Nagyvárad, Kapucinus utca (ma Traian Moşoiu) 10. sz. (0359)467-222 reggeliujsag@gmail.com rss twitter Facebook Follow us:

Edzőtáborban készültek a Nyári Kupára a tékvandózók

Ötnapos szalárdi edzőtáborozással készült a hétvégén sorra kerülő Nyári Kupa nemzetközi tékvandó-versenyre a nagyváradi King Do Lions Sportklub (elnök és edző Tulkos Rómeó) 36 tagja. A sportolók szállásáról és étkeztetéséről a szalárdi önkormányzat gondoskodott, míg Nagy Miklós polgármester és Kindle Valter képviselő közbenjárásával a helyi sportcsarnokot is díjmentesen bocsátották a tékvandósok rendelkezésére.

A résztvevők napi három edzéssel készültek az Antonio Alexe Sportcsarnokban sorra kerülő rangos megmérettetésre, amelyen több mint háromszáz tékvandozó lép majd tatamira. „Hasznos felkészülést tartottunk, s ezért köszönet illeti Nagy Miklóst, Szalárd polgármesterét. Reméljük, hogy a segítséget az idei év legrangosabb nemzetközi versenyén, a Nyári Kupán szerzett érmekkel tudjuk majd meghálálni” – értékelte a tábor Tulkos Rómeó. A Nyári Kupa szervezői ma számolnak be a sajtónak a hétvégi verseny részleteiről.

 

 

A King Do Lions SK tagjai Nagy Miklós polgármester társaságában