Nagyvárad, Kapucinus utca (ma Traian Moşoiu) 10. sz. (0359)467-222 reggeliujsag@gmail.com rss twitter Facebook Follow us:

Edzőtáborban a kosárlabdázók

A felkészülés második szakaszába lép a váradi férfi kosárlabdacsapat, amely mától vasárnapig Debrecenben edzőtáborozik. A szakmai munka zömét Marius Marinau erőnléti edző végzi majd az együttes tagjaival.

Kosar Sztamenkovics

 

Új tagok

A klub holnapja arról számolt be, hogy két légióst igazolt a VSK. A szerb védő Pedja Sztamenkovic (fent) Bulgáriából érkezik Váradra. A 29 éves, 190 cm magas játékos játszott már Lengyelországban, Szlovákiában és Franciaországban. Értesüléseink szerint a kosárlabdázóra az Európa kupa selejtezőn számítanak a váradiak, az eredmény függvényében dől el, hogy a bajnoki meccseken is pályára lép-e majd a szerb légiós. A center poszton is erősít Cristian Achim edző gárdája, amely megegyezett a litván Arturasz Valeikával  (lent). A 32 éves 207 cm magas játékos egy évre írt alá, korábban az NBA előszobájának számító NCCA bajnokságban is pályára lépett, emellett a német, a lett és a spanyol élvonalban is megfordult.

Kosar Valeika

Drágultak a jegy- és bérletárak

A Nagyváradi Városi Sportklub (VSK) vezetőinek döntésének értelében az új idényben többe kerül a belépő és a bérlet is a váradi kosárlabdacsapat meccseire. A meccsjegy 15 lej lesz a két főtribünre, míg a palánkok háta mögött található szektorokban továbbra is 10 lejért lehet majd helyet foglalni. A bérletek is drágulnak, nem is kicsit. Először a tavalyi bérletesek kapnak lehetőséget a belépők meghosszabbítására, igaz az ár a borsosabb lesz (275 lej a két főlelátóra, 200 lej pedig a palánkok háta mögött található szektorokba, a 14 évnél fiatalabbak számára 100 lejes bérletet adnak ki helytől függetlenül). Az elsőbbséget élvező szurkolók augusztus 21-e és szeptember elseje között válthatják ki belépőiket, ezt követően, negyedikétől az új bérletesek számára adnak lehetőséget. Az árak itt is magasabbak lesznek, 300, 220, illetve 120 lej, a már említett kategóriák szerint. A bérleteket a VSK székhelyén (Városháza u. 3., első emelet) lehet majd kiváltani. Az igénylőknek mellékelni kell a személyi vagy a születési igazolvány, esetleg az útlevél másolatát is, illetve a tavalyi bérletet.