Nagyvárad, Kapucinus utca (ma Traian Moşoiu) 10. sz. (0359)467-222 reggeliujsag@gmail.com rss twitter Facebook Follow us:

Edzőtáborban a Bihar FC

Tegnaptól második szakaszába lépett a Nagyváradi Bihar FC labdarúgóinak felkészülése. A piros-kék együttes augusztus 3-áig Félixfürdőn edzőtáborozik.

 

Két héten át a Bodola Gyula Stadion edzőpályáján alapoztak a váradiak, majd Gheorghe Ghiţ vezetőedző kijelölte az a 27 játékost, aki részt vesz a félixfürdői edzőtáborban. A három kapus, Smaranda, Fildan és Sălăjan mellett 24 mezőnyjátékos, Mihuţ, Letan, Fl. Lazăr, Ţoca, Bactăr, Ad. Petricău, Lupu, A. Achim Lőrincz, S. Ban, M. Popa, Ov. Ghilea, Sorian, Haş, Bic, Sas, Sfârlea, Nichita, Fl. Pop, Ianc, Lukács Raymond, Lukács Zsombor, O. Popa és Hadăr vesz részt a felkészítőn. A Luceafărultól igazolt Mintaş sérülés miatt nem állhat a csapat rendelkezésére, amelynek keretében hét saját nevelésű fiatal labdarúgó is helyet kapott. Bactăr, A. Petricău, Lőrincz, Ban, Sas, Nichita és Lukács Zsombor a Bihar FC Gyermek- és Utánpótlás-nevelő központjából kerültek be a felnőtt csapat bővített keretébe.

„Nekiláttunk a felkészülés második szakaszának, s ebben már 27 olyan labdarúgó vesz részt, akik az első körben bebizonyították, hogy hasznos tagjai lehetnek a csapatnak” – mondta a Bihar FC vezetőedzője.

A félixfürdői alapozás alatt több edzőmeccset is játszanak a váradiak. Először szombaton 11 órától a megyei első osztály második helyén záró Biharszentnadrási Crişul vendégeként méri fel erejét a piros-kék gárda.

 

Boros Péter

 

A Félixfürdőn alapoznak a piros-kékek