Nagyvárad, Kapucinus utca (ma Traian Moşoiu) 10. sz. (0359)467-222 reggeliujsag@gmail.com rss twitter Facebook Follow us:

Duplázott a Tengo SK Kolozsváron

Kolozsváron folytatódott a romániai és magyarországi csapatokat tömörítő futnet bajnokság.

A tornagyőztes szalontaiak

A tornagyőztes szalontaiak

A szeptember első hétvégéjén megtartott tornán a Nagyszalontai Tengo SK tagjai bizonyultak a legjobbnak.

A hajdúvárosi lábteniszezők (a futnet a közismert lábtenisz egy újabb sportága) párosban és triplában is legyőzhetetlenek voltak a kincses városban megtartott erőfelmérőn, így megérdemelten hódították el a Napoca Futnet Kupa trófeáját. Párosban kemény ellenfelei voltak a szalontaiaknak, hiszen a második helyen a Futnet Interligában is érdekelt Százhalombatta, a harmadik pedig a Kolozsvári Victory lett. A hármasok küzdelme volt a leglátványosabb, s meglepetésre a Tengo SK-t a Szilágysomlyói Simex követte a dobogón, míg a magyarországi csapat harmadik lett.

Látványban nem volt hiány a kolozsvári tornán

Látványban nem volt hiány a kolozsvári tornán

„A sportág romániai népszerűsítésének nagyon jót tett a kolozsvári torna, hiszen több új csapat is bekapcsolódott a küzdelembe. Örülök a megszerzett első helyezéseknek, ám a továbbiakban már az Interliga rájátszásra összpontosítunk, ahol célunk, hogy megvédjük tavalyi elsőségünket” – értékelte a Napoca Futnet Kupát Sorean László, a Tengo SK vezetője.