Nagyvárad, Kapucinus utca (ma Traian Moşoiu) 10. sz. (0359)467-222 reggeliujsag@gmail.com rss twitter Facebook Follow us:

Döntetlen után Luceafărul-győzelem

Két felkészülési mérkőzést játszott eddig az Ausztriában edzőtáborozó Nagyváradi Luceafărul labdarúgócsapata.

Rendhagyó módon, hegyi patakba mártózva pihenték ki az edzőmeccsek fáradalmait a váradiak

Rendhagyó módon, hegyi patakba mártózva pihenték ki az edzőmeccsek fáradalmait a váradiak

A román másodosztályra készülő gárda első ellenfele a Spittal-Drau amatőr együttese volt, a végeredmény 1–1 lett. A váradiak gólját Codoban szerezte a 82. percben. Cornel Ţălnar vezetőedző a következő játékosokat küldte pályára: Began – Balea, A. Mutu, Bactăr, I. Ban – Ţegle, Bedea – C. Roşu, Chiş Toie, P. Goge – M. Matei. Játszott még: Poiană – Tomozei, Feher, Cuc és Drăgan.A második ellenfél a Lendorf FC volt, ezúttal magabiztos piros–kék siker született. A 8–1-es győzelem alkalmával debütált a váradiaknál a 97. élvonalbeli meccsel rendelkező Andrei Herghelegiu. A 25 éves labdarúgó a Jászvásári Poli, a Craiovai CSU és a Botoşani-i FC mezét öltötte magára, a váradi csapatban pedig kétszer volt eredményes, s egy gólpasszt is adott. A további gólokat Roşu (3), Al. Iacob (2) és Goge szerezték.

A Luceafărul a következő összeállításban lépett pályára: Poiană – Balea, Al. Iacob, A. Mutu, Tomozei – Feher, Ţegle – C. Roşu, Cl. Codoban, Bedea – M. Matei. Játszott még: Goia – I. Ban, Herghelegiu, Chiş-Toie, Goge, Bactăr, Cuc, Fl. Drăgan.