Nagyvárad, Kapucinus utca (ma Traian Moşoiu) 10. sz. (0359)467-222 reggeliujsag@gmail.com rss twitter Facebook Follow us:

Dombi a javából, Váradon

Nagyváradon zárta turnéját a népszerű magyar humorista Dombóvári István (képünkön). A humorestnek a nagyváradi Partium Keresztény Egyetem díszterme adott otthont vasárnap este. A humorista a Dombi a javából elnevezésű turnéját fejezte be városunkban, amelyet a Dumaszínházzal közösen a Partiumi Keresztény Egyetem Diákszervezete (PKED) szervezett.

dombi a javabol varadon

Hatalmas érdeklődést váltott ki a nagyváradi közönségből, a televízióból is jól ismert humorista, ezt mi sem bizonyítja jobban, mint az, hogy az előadásra minden jegy elkelt.

Az előadás házigazdája András Előd volt, és vendégelőadóként Bellus Istvánt is láthattuk a színpadon. A vendégművész a már megszokott poénok és történetek mellett, nagyon sok újdonsággal is kedveskedett a közönségnek. Valamint az est záróakkordjaként közösen Bellus Istvánnal énekeltek el együtt, egy szerelmes számot a Modern Talking tánczenekar mintájára, hogy a humoristát idézzem, „főleg a hölgyeknek”.

Vincze-Nagy Anikó