Nagyvárad, Kapucinus utca (ma Traian Moşoiu) 10. sz. (0359)467-222 reggeliujsag@gmail.com rss twitter Facebook Follow us:

Divat és zene egy helyen

Különleges zongoraestet tartottak a nagyváradi Művelődési Ház Florica Ungur termében július 14.-én délután. Akik péntek délután ellátogattak az ingyenes eseményre, Thurzó Zoltán zongoraművész koncertjét hallgathatták meg. Olyan legendás zeneszerzők művei csendültek fel többek között, mint Beethoven vagy Chopin.

divat

Az est különlegessége volt, hogy miközben a zongora hangja szólt, gyönyörű fiatal lányok vonultak fel, Szatmári Beáta Gréta, vagyis a Beattitude legújabb kollekcióiban.

A divatbemutató sem volt szokványos, ugyanis a modelleket Florin Mircea Ganea operaénekes vezette a kifutóra, egy-egy csodálatos szóló közben. A ruhakreációkat egy téma köré építették, az operaénekes és modellek, egy-egy kisebb színdarabot mutattak be a nagy számmal részvevő közönségnek.

A zenés divatbemutató után mind a művészek, mind a divattervező hölgy és gyönyörű modelljeit vastapsot köszöntötték a jelenlevők.

Vincze-Nagy Anikó