Nagyvárad, Kapucinus utca (ma Traian Moşoiu) 10. sz. (0359)467-222 reggeliujsag@gmail.com rss twitter Facebook Follow us:

Disznó Kupát tartottak Biharkabán

Hagyománnyá vált, hogy a karácsonyi ünnepek táján kispályás focitornát szerveznek Biharkabán, ahol a környékbeli települések csapatai mérik össze erejüket.

A kupagyőztes biharrósiaiakat díjazza Silviu Toda polgármester

A kupagyőztes biharrósiaiakat díjazza Silviu Toda polgármester

Idén nyolc csapat vett részt az év végi megmérettetésen, három helybéli gárda volt, öt pedig a szomszédos településekről érkezett. Míg a műfüves pályán a csapatok játszottak, addig a szomszédos udvaron a böllérek serénykedtek, hogy finom fogásokat készítsenek az alkalomra leölt sertésből. A döntőben a biharrósaiak büntetőrúgásokkal győzték le a delányiakat (a rendes játékidő végén 1–1 volt). A győztes csapatban kapott helyet Florin Pup, Şerban Uşvat, Adrian Hahău, Liviu Tirla, Florin Copăcean, Alexandru Maliţa és Valentin Burescu. A díjátadón Silviu Toda, Biharkaba polgármester üdvözölte a résztvevőket, kiemelve a hagyományossá vált torna célját, a közösségépítést és a baráti kapcsolatok ápolását. „Az ünnepek alatt felszedett kilók ledolgozására is alkalmat adott ez a torna, amelyet immár ötödik alkalommal szerveztünk meg” – mondta az elöljáró, aki a résztvevőket a helyi művelődési házba invitálta, ahol egy ízletes toroskáposztával vendégelte meg őket.

A bihari sportújságírók csapata a helyi tanács együttesével játszott barátságos meccset

A bihari sportújságírók csapata a helyi tanács együttesével játszott barátságos meccset