Nagyvárad, Kapucinus utca (ma Traian Moşoiu) 10. sz. (0359)467-222 reggeliujsag@gmail.com rss twitter Facebook Follow us:

Diószegi siker Székelyhídon

Szomszéd várak csatájával indult a megyei első osztályú labdarúgó-bajnokság 2017–2018-as idénye.

Öt gólt hozott a Törekvés Stadionban lejátszott meccs

Öt gólt hozott a Törekvés Stadionban lejátszott meccs

A címvédő Diószegi SK ötgólos győzelmet ért el az újonc Székelyhídi SK vendégeként. A nyitóforduló másik szombati „szomszédvárak csatájából” a házigazda belényesiek kerültek ki győztesen a vendég vaskohsziklásiakkal szemben. Szintén győzellemmel debütált a Mácsapusztai Unirea, amely Borson győzött egy góllal egy rendkívül küzdelmes és kiegyensúlyozott találkozón. A Mihályfalvi Unirea gólgazdag meccset játszott a Praszler Gyula Stadionban a Biharszentandrási Crisul ellen, végül a csatából a vendégek kerültek ki győztesen. Eredmények (a megyei fociegyesület honlapjának alapján): Belényesi Bihorul–Vaskohsziklási CSO 3–2, Borsi Viitorul–Mácsapusztai Unirea 0–1, Mihályfalvi Unirea–Biharszentandrási Crisul 2–3, Székelyhídi SK–Diószegi SK 0–5. A Madarászi SK–Élesdi Crisul, a Vaskohi Biharea–Fugyivásárhelyi SK és a Váraszentmártoni KSK–Nagyszalontai Olimpia VSK meccsek tegnap, lapzártánk után értek véget. A Gyapjui Dacia KSK–Nagyváradi Universitatea meccset későbbi időpontra halasztották.

Magabiztos győzelemmel debütált a másodosztályban a Nagyváradi Atlétikai Club

Magabiztos győzelemmel debütált a másodosztályban a Nagyváradi Atlétikai Club

A másodosztályban szintén a hétvégén kezdődött meg hivatalosan a 2017–2018-as idény. Az első csoportban négy találkozóra is szombaton került sor. Győzelemmel rajtolt az újonc Nagyváradi Atlétikai Club, amely a Bodola Gyula Stadionban lépett pályára az Esküllői Inter ellen. A váradi zöld-fehérek hétszer voltak eredményesek, így kétséget kizáróan győzték le a legutóbbi bajnokságban bronzérmes gárdát. Tíz gólt hozott a váradi Dinamo–Vársonkolyos meccs, amelynek szünetében még a vendégek vezettek 3–2-re, a vége azonban 6–4 lett a hazaiak javára. A találkozóra Hegyközpályiban került sor. Eredmények: Nagyváradi Dinamo Leonardo–Vársonkolyosi Minerul 6–4, Berettyószéplaki Vointa–Hegyközszentmiklósi Toldy 7–0, Nagyváradi Atlétikai Club–Esküllői Inter 7–0, Bihari Földvár–Barátkai Viitorul 4–0. A Szentjobbi Haladás–Cserpataki Slovan meccsre tegnap, lapzártánk után került sor. A Bihorul Sportiskola–Céckei Locadin meccset elnapolták. A második csoportban minden találkozóra tegnap került sor. Az Illyei Vointa–Biharrósai Unirea meccset az utolsó pillanatban napolta el a megyei szövetség, miután a csapatok megegyeztek egymással.