Nagyvárad, Kapucinus utca (ma Traian Moşoiu) 10. sz. (0359)467-222 reggeliujsag@gmail.com rss twitter Facebook Follow us:

Diószeg feljebb lépne

Egyelőre még pihenőn vannak, de már a jövőt tervezik a Bihardiószegi SK tagjai. A megyei másodosztály első csoportjának második helyén álló gárda szeretne ősztől már egy szinttel feljebb játszani.

A Bihardiószegi SK tagjai

A Bihardiószegi SK tagjai

 

Az érmelléki gárda öt ponttal van lemaradva az éllovas Céckei Locadintól, ám a legjobb gólaránnyal rendelkezik, ráadásul az őszi idény 13 meccsén 71-szer voltak eredményesek az SK labdarúgói, míg a védelem és Sabău Péter kapus mindössze 13 alkalommal „kapitulált”. A felkészülés megkezdésekor új játékos csatlakozik majd a diószegiekhez. A volt Bihar FC-s, Gadó Ramses, aki több román élvonalbeli klubnál is megfordult, ősszel még a Harangmezői FC-nél játszott, tavasztól viszont már a Diószegi SK-t erősíti.

Gadó érkezése új lendületet adhat a csapatnak

Gadó érkezése új lendületet adhat a csapatnak

Gadó a Vársonkolyosi Minerul csapatánál kezdte pályafutását, majd a Nagyváradi Arcadiához került, innen pedig a Bihar FC-hez, amely 2003-ban visszakerült a román élvonalba. A piros-kék együttes kiesését követően a középpályás a Galaci Oţelul, a Curtea de Argeşi Internaţional és a Jászvásári CSMS mezét öltötte magára. Legutóbb a másodosztályban szereplő Craiovai ESK és a Pankotai Şoimii tagja volt, innen tért vissza Bihar megyébe, a Harangmezői FC-hez. A 2014-2015-ös idény első felében 12 alkalommal volt eredményes a harangmezőiek csapatában, ebből hét gólt a Liberty CF elleni találkozón jegyzett Gadó.