Nagyvárad, Kapucinus utca (ma Traian Moşoiu) 10. sz. (0359)467-222 reggeliujsag@gmail.com rss twitter Facebook Follow us:

Dinnyefesztivál Érkörtvélyesen

Augusztus 9-én, szombaton reggel gyermekbanzájjal indul a nap. Ugyanakkor az Égetőhegyen lovasparádéra várják a vendégeket. A hivatalos megnyitó 15 órakor, a Petőfi Sándor kultúrotthon átadása pedig 16 órakor lesz. 17.30-tól egyházi énekek, 18 órától az Aladin Hero Team, 18.30-tól a Control Dance Group (Székelyhíd), 20.30-tól az Érkörtvélyesi Néptánccsoport, 21 órától pedig az MM Pódium De csuda fényes volt című operett előadását láthatják. 22 órakor Syntia (Székelyföld) énekel, majd az este sztárvendége, a magyarországi Kozmix koncertezik. Utána szabadtéri diszkó.

elegtetel

Augusztus 10-én, vasárnap reggel horgászversenyen vehetnek részt a sportág kedvelői; 11 órától ökumenikus szertartásra várják a híveket a római katolikus templomba. Ezzel egyidejűleg lábteniszbajnokság is zajlik majd; 16 órától dinnyebemutatón és dinnyeevő versenyen vehetnek részt a vállalkozó kedvűek; 17-kor a Meteor Rock Band előadása következik, majd a margittai Good Dragon karate klub mutatkozik be; 18 órakor Érkörtvélyes Szépe választás lesz, majd 19.30-kor az Érkörtvélyesi Gyöngyszemek néptáncbemutatója következik; 20 órakor Silver Wings show-tánc műsort láthatnak, majd a helyi Balázs Levente és zenekara muzsikál; 22 órától a magyarországi Rony koncertezik. Ezen az estén a sztárvendég Matyi és a Hegedűs (Magyarország), akik 23 órától lépnek fel. Éjfélkor záróbeszéddel, tűzijátékkal, majd szabadtéri diszkóval ér véget a dinnyefesztivál. A programok az iskolaudvaron felállított színpadon zajlanak.