Nagyvárad, Kapucinus utca (ma Traian Moşoiu) 10. sz. (0359)467-222 reggeliujsag@gmail.com rss twitter Facebook Follow us:

Díjazták Margitta polgármesterét

Pocsaly Zoltán, Margitta polgármestere március 15-én az általa vezetett város testvértelepülésének polgármesterétől, Domonyi Lászlótól vehette át a Kiskőrös város nemzetközi kapcsolatainak fejlesztéséért elnevezésű díjat.

dijaztak

A polgármesterről Kiskőrösön a következőt mondták: fontos szerepe van Margittának az anyaországi testvértelepülésekkel, Berettyóújfaluval és Kiskőrössel kiépített gazdasági és kulturális kapcsolatainak ápolásában. Pocsaly Zoltán nemcsak hivatalos személyként, de magánemberként, őszinte barátként is szoros kapcsolatot ápol Kiskőrös lakosságával.

A margittai ’48-as megemlékezés alkalmából az előjáró azt mondta, hogy ez egy csapatmunka eredménye, ezért az RMDSZ székházában szeretné kiállítani az emlékplakettet. A megtisztelő címmel járó több mint 60 ezer forintnyi összegből pedig a Horváth János Társaság színjátszó csoportját utaztatja Egerbe. Pocsaly azt mondta, hogy a társaság rászolgált egy kirándulásra, hisz a margittai művelődési ház felújítási munkálatai közben is továbbvitték az amatőr színjátszást.

Demián Zsolt