Nagyvárad, Kapucinus utca (ma Traian Moşoiu) 10. sz. (0359)467-222 reggeliujsag@gmail.com rss twitter Facebook Follow us:

Díjazták a Carrefour rajzversenyének nyerteseit

Kedden a nagyváradi Era Shopping Park üzletének tánctermében osztották ki a Carrefour üzletlánc idén huszonnyolcadik alkalommal megrendezett rajzversenyén részvevő nagyváradi iskolások nyerteseinek díjait.

A Románia Carrefour üzletei által közösen meghirdetett pályázatra 310 904 iskolás jelentkezett az ország tizennyolc városából, 688 iskolából. A legtöbb előkészítő és nyolcadik osztály közötti diák a fővárosból (193 iskola), illetve Kolozsvárról (56 iskola) és Brassóból (48 iskola) küldött be rajzokat. Nagyváradról 38 iskola 15 200 tanulói indultak a megmérettetésen. A tizennyolc nagyváradi nyertest illető nyeremények listáján számos igazán nagy díj szerepelt, és a nyereményeket, valamint a mindenkinek járó diplomákat Răzvan Alexandru, az Era Shopping Parkban működő Carrefour üzlet vezetője és Valentin Papancea, a Lotusbeli Carrefour igazgatója adták át.

A díjazottak

A díjazottak

Tizennégyen részesültek dicséretben: tízen egy-egy 100 lej értékű Carrefour vásárlási utalványt kaptak, míg négyen egy-egy okostelefont, illetve két tabletet. A harmadik hely dobogósai Cioara Almira, VII. A. osztályos tanuló a Mihai Eminescu Főgimnáziumból és Boldiş Andrada, a fugyivásárhelyi Aurel Pop Gimnázium VII. B. osztályos tanulója voltak, akik egy-egy kerékpárt vihettek haza a ceremónia után. A második helyezett Somogyi Ronald, a 16-os iskola III. D. osztályos tanulója volt, aki egy laptopot kapott, míg az első helyezett, Bulzan Ionatan, szintén az Aurel Pop Gimnáziumból egy kirándulást nyert a párizsi Disneylandbe.

A főnyeremény átvétele

A főnyeremény átvétele

A Carrefour és a támogatók jóvoltából az országos szinten első helyezést elért tizennyolc tehetséges és szerencsés diákot a családjuk is elkísérheti (két gyerek és két felnőtt) a francia fővárosba, ahol találkozhatnak kedvenc mesehőseikkel.

Az idén ugyanakkor harmadik alkalommal rendezték meg a rajzverseny online változatát is, amelyen az első három díjazott egy MacBook-ot, illetve egy-egy iPad-et nyert.

Szamos Mariann