Nagyvárad, Kapucinus utca (ma Traian Moşoiu) 10. sz. (0359)467-222 reggeliujsag@gmail.com rss twitter Facebook Follow us:

Délkelet-Európa legnagyobb játszótere nyílt Brassóban

Superland néven nyitották meg december 31-én Brassóban Délkelet-Európa legnagyobb beltéri játszóparkját. A komplexum 17 ezer négyzetméteren terül el és többek között egy 360 fokos, kör alakú vetítővászonnal rendelkező 8D-s mozit is magába foglal, ami egyedülálló Európában.

delkelet-europa 2

Emellett van kalandpark, dzsungelszoba, műsípálya gyerekeknek, rengeteg mászópálya, hinta, csúszda, lengőhajó és egy hatalmas körhinta, de számos digitális játék is, melyek a gyermekek kognitív és koordinációs képességeinek fejlesztésére szolgálnak. A létesítményben ugyanakkor van egy elkülönített rész, ahol a gyermekek és a szülők közös játékokat játszhatnak.

delkelet-europa 1

A befektetés összértéke meghaladja a 10 millió eurót. A játszópark hétfőtől csütörtökig, valamint vasárnap 10–22 óra között tart nyitva, pénteken és szombaton pedig 10–23 óra között. A napi belépőjegy ára 40 lej hétfőtől csütörtökig, illetve 45 lej négy órára péntektől vasárnapig. Egy óra ráadás 15 lejbe kerül. A gyermekeket kísérő felnőttek első belépéskor 20 lejért válthatnak jegyet, azt követően pedig belépésenként 10 lejért.

Sz. G. T.