Nagyvárad, Kapucinus utca (ma Traian Moşoiu) 10. sz. (0359)467-222 reggeliujsag@gmail.com rss twitter Facebook Follow us:

Darts- és tékvandó-bajnokságok Nagyváradon

Ma és holnap országos darts-versenyre kerül sor Nagyváradon. A szervezők a Nagyváradi Darts Klub és a Román Dartszövetség. A megmérettetésre 18 év fölötti amatőr és profi játosokat egyaránt várnak, a megmérettetés Bihar megyeiek számára nyílt. A versenyen az országos válogatott tagjai is jelen lesznek majd, köztük a két váradi, Gabriel Pleşca (országos ezüstérmes) és Remus Cotrău (országos bronzérmes), akik a Darts Klub tagjai. A versenyre a váradi Black & White klubban kerül sor, ma 18 órától, holnap pedig 12 órától kezdenek. Beiratkozni ma 17 órától, holnap pedig 10 órától lehet. A 3550 lej összdíjazású verseny játéktípusa: Steel Darts, 501 Double Out. Bővebb tájékoztatás Remus Cotrăutól a 0728/849-426-os telefonszámon kaphatnak az érdeklődők.

Holnap 9 órától, az Antonio Alexe Sportcsarnokban rendezik meg az idei ITF Tékvandó országos bajnokságot. Az esemény házigazdája a Nagyváradi King Do Lions SK lesz (elnök Tulkos Rómeó), a szervezésben a nemrég megalakult Román Koreai Harcművészetek Szövetsége segédkezik. A belépés díjtalan.

Darts Tekvando