Nagyvárad, Kapucinus utca (ma Traian Moşoiu) 10. sz. (0359)467-222 reggeliujsag@gmail.com rss twitter Facebook Follow us:

Csokaly csapata nyerte a szalárdi focitornát

Remek hangulatú focitornát tartottak a hétvégén a Szalárdi Napokon. A kispályás bajnokságon 16 csapat szállt harca a trófea megszerzéséért.

A tornagyőztes csokalyi együttes

A tornagyőztes csokalyi együttes

A megmérettetésen főleg környékbeli csapatok vettek részt, a döntőben a csokalyi és a bihari együttes csapott össze egymással. A fináléban végül a Csokaly csapat bizonyult jobbnak 2–1-re legyőzve ellenfelét. A győztes csapatban a következők kaptak helyet: Pál Erik, Oláh Róbert, Boros János, Danut Moisi, Rácz Barna, Vlad Horea, Tibor Szűcs, Sas Christopher, Juhász György, Erdei Imre és Pál Róbert.

 

Folytatás Biharon

A hétvégén Biharon szerveznek hasonló focitornát a községi napok alkalmával. Jelentkezni szombaton reggel 9 órakór lehet a Földvárban. A részvételi díj csapatonként 100 lej. A szervezők kihangsúlyozták, hogy csak azok a csapatok vehetnek részt, amelyek reggel kilenckor a helyszínen erősítik meg jelentkezési szándékukat.

A döntőt játszó bihariak hazai pályán javíthatnak

A döntőt játszó bihariak hazai pályán javíthatnak

 

Jelentkezési határidő

A Bihar Megyei Labdarúgó-egyesület (BMLE) közleményt adott ki a 2017-2018-as idényről. A felnőtt és az ifjúsági csapatok augusztus 4-éig erősíthetik meg részvételi szándékukat, ekkor kell befizessék a kategóriánként változó nevezési díjat is. A BMLE végrehajtó bizottságának döntése nyomán a megyei első osztály augusztus 20-án, a másodosztály pedig 27-én kezdődik. Az ifjúsági bajnokságok első fordulójára szeptember első hétvégéjén kerül sor, annak függvényében, hogy hány csapat veszt részt a küzdelemben.