Nagyvárad, Kapucinus utca (ma Traian Moşoiu) 10. sz. (0359)467-222 reggeliujsag@gmail.com rss twitter Facebook Follow us:

Családi fesztivál lesz az ERA-ban

Szeptember 16-án és 17-én családi fesztivált szerveznek a nagyváradi ERA Shopping Park bevásárlóközpont parkolójában. Az érdeklődőkre számos program és koncert vár.

A rendezvény szombaton 11 órától kezdődik, amikor Lego kreációs műhelyekkel, színházi és bűvészelőadásokkal, valamint nyereményjátékokkal és szülő-gyermek vetélkedőkkel várják az érdeklődőket. Lesznek emellett divatbemutatók, zumbázás, gólyalábazás, de lehet majd óriási szappanbuborékot fújni, lemosható tetoválást készíttetni, valamint fényképezkedni is.

csaladi fesztival

A bevásárlóközpont parkolója egyébként mini-vidámparkká alakul majd, drótkötél-pályával, go-kart pályával, körhintával, kisvasúttal, légvárakkal és íjászkodási lehetőséggel.

Ugyancsak szeptember 16-án szombaton, délután 17 órától tartják a Micuţa Fifi şi prietenii ei című, román nyelvű, interaktív előadás bemutatóját is. A műsor keretében a jelenlevő gyermekek és szülők segíthetnek majd a főszereplőnek megtalálni elveszett barátait. A program ifjúsági koncertekben is bővelkedik majd. Szombaton este 19 órától Ami, 20 órától Irina Rimes lép majd fel az ERA színpadán.

Szeptember 17-én, vasárnap délután 19 órától a Vanotek, 20 órától pedig a Feli & the TM Groove ad majd koncertet az Aradi úti bevásárlóközpontban.

Megjegyzendő hogy a fesztivál résztvevőit nem hagyják majd éhezni a szervezők: a hagyományos grillezett ételek mellett hamburgerek, saláták, glazúros fánkok, körtős kalács és vattacukor várja majd az éhes vendégeket. A fesztivál részeként ugyanakkor az egész hétvége alatt zajlik majd az iskolán kívüli aktivitások vására.

A programokon való részvétel ingyenes. A szervezők mindenkit szeretettel várnak.

Sz. G. T.