Nagyvárad, Kapucinus utca (ma Traian Moşoiu) 10. sz. (0359)467-222 reggeliujsag@gmail.com rss twitter Facebook Follow us:

Csak győzelemmel maradhatnak életben

Hazai közönség előtt lép pályára a hétvégén a Nagyváradi Bihar FC labdarúgócsapata, amelynek ellenfele a Pankotai Şoimii lesz. A holnap 11 órától, a Bodola Gyula Stadionban sorra kerülő meccsnek komoly tétje van, hiszen a váradi és az Arad megyei gárda is a bennmaradásért küzd a másodosztály nyugati csoportjában.

Kemény „meló” vár a piros-kék csapatra

Kemény „meló” vár a piros-kék csapatra

 

A váradi piros-kékek a rangsor utolsó előtti helyén állnak az eddig szerzett nyolc ponttal, a pankotaiaknak egy ponttal többjük van, így kilencedikek a tabellán. „Vízválasztó lehet ez a találkozó számunkra, hiszen győzelem esetén előrébb léphetünk a tabellán, míg egy esetleges vereséggel nagyon nehéz helyzetbe kerülünk. Bízom a győzelembe, s arra kérem a focikedvelőket, jöjjenek el a stadionba és bíztassák a főként helyi tehetségekből álló fiatal csapatunkat” – hangzik Călin Chereginek, a Bihar FC edzőjének felhívása. A belépő 10 lej, de a 11 évnél fiatalabbak és a nyugdíjasok ingyen mehetnek be a találkozóra.

A részletes hétvégi fociprogram:

A másodosztályú bajnokság 14. fordulójában, ma, 17 órától: Temesvár–Râmnicu Vâlcea, holnap, 11 órától: Resicabánya–Mioveni, Bihar FC–Pankota, Szatmárnémeti–Câmpina, Tărlungeni–Karánsebes. Slatina szabadnapos.

A harmadosztályú bajnokság 13. fordulójában, ma 14 órától: Zilah–Dés, Kolozsvár–Szentmárton, Fugyivásárhely–Galda, Nagybánya–Zsuk, Szászrégen–Beszterce, Kudzsir–Máramarossziget, Radnót–Torda.

A megyei első osztályú bajnokság 14. fordulójában, ma: Margitta–Belényes (14 órától a felnőttek, Biharszentjánoson), holnap: Élesd–Szentandrás (12 és 10 óra), Bors–Bihar FC II (12 és 14 óra), Mihályfalva–Harangmező (14 és 12 óra), vasárnap: Keményfok–Partium FC (14 és 12), Bondoraszó–Vaskohsziklás (14 és 12, Vaskohn), Luceafărul–Liberty CF (14 óra, Váradszentmártonban, az ifik holnap 11 órától Biharszentjánoson játszanak), Váradi Egyetemi FC–Nagyszalontai Olimpia (14 és 12).

A megyei másodosztály első csoportjának 13. fordulójában, ma 14 órától: Felsőlugas–Berettyószéplak (Mezőtelegden), vasárnap, 14 órától: Vársonkolyos–Rév, Alsólugas–Székelyhíd, Diószeg–Almaszeg (Hegyközpályiban), Tataros–Barátka, Esküllő–Electric Star, Hegyközszentmiklósi Toldy FC–Cécke.

Vasárnap, 14 órától, Román Kupameccseket játszanak majd a második és a harmadik csoportban, a következő párosítás szerint: Fugyivásárhely II–Mezőtelegd, Körösszeg–Köröstarján, Biharkaba–Biharrósa, Szentmárton II–Bihari SK (Kardón), Bondoraszó II–Bontesd, Bihardobrosd–Alsókocsoba (Alsópojényben).