Nagyvárad, Kapucinus utca (ma Traian Moşoiu) 10. sz. (0359)467-222 reggeliujsag@gmail.com rss twitter Facebook Follow us:

Craiován folytatják

Idegenben lép pályára a hétvégén a Nagyváradi VSK-ESK férfi kosárlabdacsapata a román élvonalban. Cristian Achim együttese a Craiovai SCMU vendége lesz holnap, 17 órától. A találkozót a Digi Sport közvetíti.

Nehéz feladat vár holnap a váradi kosárlabdacsapatra

Nehéz feladat vár holnap a váradi kosárlabdacsapatra

A rangsorban élen álló VSK győzni utazott Olténiába, ám nem lesz könyű dolga Cristian Achim edző csapatának, mivel a SCMU rendkívül kemény ellenfélnek ígérkezik. A hétvégi forduló mérkőzései, ma: Steaua–Kolozsvár (18, Digi Sport), Craiova–Nagyvárad (17, Digi Sport), Nagyszeben–Marosvásárhely (19, Digi Sport). Az alsóházban ma játsszák mindhárom találkozót, a következő párosítás szerint: Piteşti–Dinamo, Medgyes–Temesvár, Galac–Tg. Jiu.

 

Jegyvásárlás

A VSK legközelebb szerdán lép pályára hazai közönség előtt, ellenfele a Marosvásárhelyi KK lesz. A 20 órától kezdődő találkozóra a váradi klub székhelyén (Városháza u. 3, első emelet), ma 9 és 13 óra között, hétfőtől szerdáig pedig 9 és 15 óra között lehet megvásárolni a belépőt, amely 10 lejbe kerül. Ugyanott, hétfőtől kezdik árusítani a Román Kupa négyes döntőjére szóló belépőket. Az április 10–11-én sorra kerülő tornára 30 lej a belépő, amely a két elődöntőre, majd pedig a döntőre szól, de a szervezők 10 lejes belépőt is kibocsátanak, ezért egy mérkőzésre nyer bebocsátásra sportkedvelő, igaz utóbbi jegyeket főként a kolozsvári és a marosvásárhelyi szurkolóknak kínálják fel. Idén az All Star Gálára is Váraodn kerül sor, április 12-én, kedden. Egy belépő ára 20 lej, s a kupadöntőhöz hasonlóan jegyeket a VSK székhelyén árulják.

Utóbbi eseményre szavazhatnak a váradi sportkedvelők, annak érdekében, hogy a VSK minél több játékosa ott legyen az Antonio Alexe Sportcsarnokban sorra kerülő gálán.

 

Váradiakra szavazhatnak

A szurkolók a Román Kosárlabda-szövetség (frbaschet.ro) honlapján szavazhatnak az északi és a déli csapat tagjaira, illetve a kezdő ötösökre. A szavazás április 3-án zárul. Észak csapatát a Nagyváradi VSK, a Marosvásárhelyi KK, a Kolozsvári UBT, a Nagyszebeni Atlassib, a Medgyesi Gaz Metan és a Temesvári KK játékosaiból válogatják össze. A szurkolók mellett egy szakmai zsűri és a sportsajtó munkatársainak véleményét is figyelembe veszik majd a keretek kijelölésekor.

 

Holnap kézilabdameccs

A VSK férfi kézilabdacsapata holnap 16 órától az Antonio Alexe Sportcsarnokban játssza a Nagybányai Kézilabda Akadémia elleni rangadót, amelynek tétje a harmadik helyének megszerzése. A másodosztály két csoportjából a második és a harmadik helyezett csapat indulhat az élvonalba jutásért sorra kerülő osztályozón. A holnapi találkozóra ingyenes a belépés.

 

Et 30 Mures