Nagyvárad, Kapucinus utca (ma Traian Moşoiu) 10. sz. (0359)467-222 reggeliujsag@gmail.com rss twitter Facebook Follow us:

Budapesten a Szent László Napok

A Szent László Napokat is hirdette többek között a budapesti Utazás 2017 kiállításon a Nagyvárad és Környéke Turizmusát Népszerűsítő Egyesület (APTOR) – a szóróanyagok között előkelő helyet kapott az idén június 19–25. között zajló kulturális fesztivált szervező Szent László Egyesület kiadványa is.

Fotó: Barna Réka

Fotó: Barna Réka

Magyarország legjelentősebb turisztikai seregszemléje március 2-án, csütörtökön nyitotta meg kapuit a Hungexpo Budapesti Vásárközpontban, ahol vasárnapig 23 országból több mint 300 kiállító kínálatából válogathattak a látogatók.

A kiállítás belföldi díszvendége idén az Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztivált (EYOF) rendező Győr, a külföldi Oroszország, a kulturális díszvendég pedig Pannonhalma volt. Az immár negyven éves rendezvénysorozat idei fő témája az aktív turizmus volt.

Az Utazás 2017 kiállítást idén 20 ezer négyzetméteren rendezték meg, melynek tavaly 35 ezer látogatója volt, az idén ennél több volt az érdeklődő.

A Szent László Napok sajtóirodája