Nagyvárad, Kapucinus utca (ma Traian Moşoiu) 10. sz. (0359)467-222 reggeliujsag@gmail.com rss twitter Facebook Follow us:

Búcsúmeccset játszik a Nagyváradi Luceafărul?

Könnyen elképzelhető, hogy ma lép pályára utoljára a Bodola Gyula Stadionban a Nagyváradi Luceafărul labdarúgócsapata.

Holnap még biztosan Váradon lép pályára a Luceafărul

Holnap még biztosan Váradon lép pályára a Luceafărul

A váradi klubot egy magánbefektető vette meg (egyes információk szerint a váradszentmártoni sportbázis is a tranzakció része volt), akinek az a szándéka, hogy Petrozsényben lépjen pályára a jövőben a piros–kék együttes. A bányászváros önkormányzata a héten szavazta meg, hogy a csapat a Jiul Stadionban léphessen pályára. Egyelőre még nem lehet tudni, mi lesz majd a klub U19 és U17-es csapataival, amelyeknek tagjai váradiak, s nehéz elhinni, hogy Petrozsényba költöznének az idény végéig. A ma délelőtti találkozóra még a Bodola Gyula Stadionban kerül sor, a belépés pedig ingyenes. A Luceafarul távozásával eddig példátlan helyzet állna fenn a bihari fociban, amelynek egyetlen képviselője sem maradna a Román Labdarúgó-szövetség által szervezett felnőtt bajnokságokban.

 

Fociprogram

A román másodosztály nyolcadik fordulójában, holnap 11 órától: Snagov–Szatmárnémeti Miroslava–Hermannstadt, Suceava–Mioveni, Luceafărul–Clinceni, Ripensia–Metaloglobus, Târgu Jiu–Afumaţi, 12.30 órától: Brăila–Argeş FC, 16 órától: Aradi UTA–Călăraşi, ASU Politehnica Timişoara–Baloteşti, hétfőn 18 órától: Marosvásárhely–Târgovişte.

A megyei első osztály negyedik fordulójának találkozói, holnap: Vaskohsziklás–Biharszentandrás (11 órától a felnőttek, 13 órától az ifjúságiak), Váradi Egyetemi FC–Borsi Viitorul (11 és 13), Élesd–Mihályfalva (11 és 13), Szalonta–Madarász (11 és 13), vasárnap: Diószeg–Belényes (15 és 17), Fugyivásárhely–Gyapju (17 és 15, Váradalpáron), Szentmárton–Székelyhíd (17 és 15, Kardón), Vaskoh–Mácsapuszta (17 és 15).

A megyei másodosztály harmadik fordulójában, az első csoportban, holnap 16 óra: Barátka–NAC, Vársonkolyos–Bihari Földvár, Váradi Dinamo–Révi SE (Hegyközpályiban), vasárnap 11 órától: Cserpatak–Sportiskola (Berettyószéplakon), 6 órától: Mezőtelegd–Berettyószéplak, Esküllő–Szentjobb, Cécke–Hegyközszentmiklós.

A második csoportban, vasárnap 16 órától: Bihardobrosd–Keményfok (Lankáson), Köröstarján–Körösszeg (Körösszegen), Biharrósa–Kispapmező, Illye–Alsókocsoba, Bontesd–Fugyivásárhelyi Unirea (Alsópojényben), Biharkaba–Tulka.

IMG_3355

Hétvégi focimeccsek

A román élvonal 10. fordulójában, ma: Bukaresti Juventus–Botoşani (18, Digi Sport 1), Jászvásár–Voluntari (21.30, Digi Sport 1), holnap: Temesvár–Sepsiszentgyörgy (18, Digi Sport 1), Craiova–Dinamo (21.30, Digi Sport 1), vasárnap: Chiajna–Kolozsvár (18, Digi Sport 1), FCSB–Medgyes (21.30, Digi Sport 1), hétfőn: Astra–Konstanca (21, Digi Sport 1).

A magyar fociélvonal 9. fordulójában, holnap: Vasas–Videoton, Puskás Akadémia–Mezőkövesd, Balmazújváros–DVSC (19, M4 Sport), Diósgyőri VTK–Paks, Haladás–Újpest, Honvéd–Ferencváros (21.30, M4 Sport).