Nagyvárad, Kapucinus utca (ma Traian Moşoiu) 10. sz. (0359)467-222 reggeliujsag@gmail.com rss twitter Facebook Follow us:

Brutális támadás Félegyházán

Egy 32 éves nőt több késszúrással próbáltak megölni kedden este Biharfélegyházán. Az asszony egy hitelező cég pénzbegyűjtője volt, és mint kiderült, egy adóshoz ment, az autójában beszélgettek, amikor a férfi megtámadta, megszurkálta. Sajtóinformációk szerint, amikor a nő kimászott az autójából, hogy elmeneküljön, a férfi utánament és megpróbálta belefojtani az árokban lévő vízbe. A kéthónapos várandós áldozat végül megmenekült, a tettes pedig kereket oldott. A sérült nőhöz egy helybéli lakos hívott mentőt, aki észrevette a sebesült asszonyt a földön fekve.

arok

A rendőrség hajtóvadászatot indított az elkövető felderítése érdekében, és még ugyanaznap este el is fogták a 21 éves gyanúsítottat, akit emberölési kísérlet vádjával 24 órás előzetes letartóztatásba vettek. A Bihar megyei törvényszék melletti ügyészség közleménye szerint az őrizetbe vett Kelemen Arnold Roland félegyházi lakos, és a többszöri kihallgatása után elismerte a tettét.