Nagyvárad, Kapucinus utca (ma Traian Moşoiu) 10. sz. (0359)467-222 reggeliujsag@gmail.com rss twitter Facebook Follow us:

Brassó ellen kezd a férfi pólócsapat

Elkészítette a Szuperliga 2017–2018-as idényének programját a Román Vízilabda Szövetség. A bajnoki ezüstérmes Nagyváradi VSK-Digi saját közönsége előtt kezd majd október első hétvégéjén.

Októberben kezdenek a vízilabdázók

Októberben kezdenek a vízilabdázók

 

Dorin Costras edző csapata az előző idényben negyedik Brassói Sportul Corona gárdáját fogadja a Ioan Alexandrescu Uszodában. A bajnokságban a tavalyihoz hasonlóan nyolc csapat szerepel, küztük a Nagyváradi Körös SK, amely a harmadik fordulóban fogadja majd a VSK-Digi együttesét. A VSK a Bajnokok Ligája selejtezőjében is érdekelt lesz (szeptember 29.–október 1.), miután a klub vezetői nem éltek a főtáblára kerülést biztosító zöldkártya megvásárlásának jogával. Az indulási jogot a bajnok Steaua vette át.

A VSK-Digi meccsei az alapszakaszban: a Brassói Sportul Corona ellen (október 6–8., otthon), a Bukaresti Rapid ellen (október 20–22., otthon), a Nagyváradi Körös SK ellen (november 4–6., idegenben), a Kolozsvári Poli ellen (november 17–19., idegenben), a Dinamo ellen (november 24–26., otthon), az Aradi Amefa ellen (december 1–3., otthon), a Bukaresti Steaua ellen (december 15–17., idegenben). A visszavágók 2018. január 11. és április 8. között zajlanak majd, ezt követően a rájátszás veszi kezdetét. A Román Kupa döntőjére január 18–21. között kerül sor, a helyszín egyelőre még nem ismert.