Nagyvárad, Kapucinus utca (ma Traian Moşoiu) 10. sz. (0359)467-222 reggeliujsag@gmail.com rss twitter Facebook Follow us:

Bővítik a gázvezetékeket

A nagyváradi December 1 parkban, a Zárda (ma Mihai Viteazul) utcán, a Deák Ferenc (ma Emanuil Gojdu) sétányon és a Garasos-híd környékén (a Körös mindkét oldalán) hatalmas földhalmok és mély árkok okoztak fennakadást a járókelők és a biciklisek közlekedésében az utóbbi napokban. A kényelmetlenség annak tudható be, hogy a nagyváradi Distrigaz Vest vállalat bővíti gázvezeték-hálózatát, pontosabban összeköti a Körös két oldalán a már működő rendszereit.

bovitik

A vállalat önkormányzati engedéllyel végezteti a munkálatokat, amely feljogosítja a járdák feltörésére. Ha egyszer lefektették, az új körvezeték arra szolgál majd, hogy a rendszerben keletkező esetleges hibák áthidalhatók legyenek és probléma esetén, ne szűnjön meg a teljes hálózat gázszolgáltatása. A munkálatokat augusztus 31-ig kell, elvégezzék. A Distrigaz Vest ezt követően köteles lesz minden feltört járdát visszaállítani az eredeti állapotába.

Sz. G. T.