Nagyvárad, Kapucinus utca (ma Traian Moşoiu) 10. sz. (0359)467-222 reggeliujsag@gmail.com rss twitter Facebook Follow us:

Borverseny Székelyhídon

Immár 21-ik alkalommal rendezik meg Székelyhídon az Érmelléki Borversenyt.

A megmérettetésre minden olyan szőlősgazdát, borosgazdát várnak, akik egy nemzetközi, szakavatott bíráló bizottság által szeretnék elbíráltatni bormintáikat. Ezúttal is, mint minden alkalommal, fehér száraz, fehér aromás és vörösbor kategóriákban lehet benevezni a borokat. Nevezési díj bormintánként 30 lej, valamint egy palack bor, melyeket a verseny napján, azaz február 28-án, 13 óráig lehet leadni. Az esemény helyszíne ezúttal is a városi vendéglő.

A székelyhídi „Bor útja”

A székelyhídi „Bor útja”

A borverseny egy élőzenés, táncos mulatsággal egybekötött rendezvény lesz, melyen a szórakozni vágyók fejenként 40 lej ellenében vehetnek részt. Ebben az árban a résztvevők finom borokat, előételeket, valamint egy ízletes vacsorát fogyaszthatnak. Az eseményen nagy értékű tombolanyereményeket is kisorsolnak.

A 20 órakor várható rangsorolást és eredményhirdetés előtt az MM Pódium művészei szórakoztatják a résztvevőket. A férőhelyek korlátozott száma miatt felhívják a bálozók figyelmét, hogy jegyek elővételben a rendezvény helyszínén vásárolhatók meg, naponta 18–19 óra között. A rendezvény szervezői a Székelyhídi Szőlősgazdák Egyesülete, a helyi önkormányzat, a helyi RMDSZ-szervezet, valamint a Pro Székelyhíd Egyesület. Érdeklődni a szervezőknél, a 0727/788-669-es, 0741/179-315-ös és a 0744/769-721-es telefonszámokon lehet.