Nagyvárad, Kapucinus utca (ma Traian Moşoiu) 10. sz. (0359)467-222 reggeliujsag@gmail.com rss twitter Facebook Follow us:

Bond-lány lehet Penélope Cruz

Hírek szerint szerepet vállalt a soron következő 007-es kalandban Penélope Cruz. A spanyol színésznő Bond-lányként lesz látható a filmben, amelyet a korábbi hírekkel ellentétben talán mégis Sam Mendes rendez majd – adta hírül az MTI.

A 007 – Skyfall sikere után Sam Mendes kijelentette, nem vállalja az újabb Bond-filmet, mert színházi munkáira akar összpontosítani. A rendező azonban a brit sajtó szerint meggondolta magát, és mégis elvállalja a folytatást.

bond 1

Penélope Cruzt már régóta meg akarták nyerni a producerek – tavaly a színésznő férje, Javier Bardem alakította a gonoszt a Skyfallban –, a felkérések azonban mindig rosszkor jöttek, a spanyol filmcsillagnak mindig más munkája volt – emlékeztetett internetes kiadásában a The Guardian című brit lap. Ha Cruz valóban elvállalja a szerepet, minden idők legidősebb Bond-lánya lesz. A The Guardian szerint a híresség jövő nyáron forgatná le jeleneteit, akkor pedig már negyvenéves lesz. Igaz a 007-es ügynököt alakító Daniel Craig is 45 éves.

Az Origo.hu-n olvashatók szerint szinte már hagyományszámba megy, hogy számos kamu Bond-lány nevet bedobnak, mire kiderül a valóság, Bond-lánynak pedig inkább fiatal, feltörekvő színésznőket szoktak választani. Viszont elképzelhető, hogy a producerek ezzel próbálnak újítani.