Nagyvárad, Kapucinus utca (ma Traian Moşoiu) 10. sz. (0359)467-222 reggeliujsag@gmail.com rss twitter Facebook Follow us:

Bolojan mondjon le!

Lemondásra szólította fel Ilie Bolojant, a Nemzeti Liberális Párt (PNL) Bihar megyei ideiglenes elnökét Lucia Varga, a párt országos alelnöke. A PNL Bihar megyében szégyenletesen elvesztette a parlamenti választást, a megyei vezetés azonban magyarázkodik, ahelyett, hogy benyújtotta volna lemondását.

Boljan mondjon le

Lucia Varga kritizálja Bolojan vezetési stílusát is, közleménye szerint az ideiglenes elnök a demokráciát diktatúrára cserélte a párton belül, és perifériára szorította azokat, akik kifogásolták döntéseit. A párt alelnöke szerint míg a PNL régi vezetősége bőséget hozott  a megyébe, Bolojan vezetése alatt a liberális polgármestereknek esélyük sincs szóba állni a megyei tanács vezetőségével.

A Bihar megyei PNL-nek ideiglenes vezetőségre van szüksége olyan emberekből, akik nem kompromittálódtak, és akik legtöbb két hónapon belül megszervezik a belső választásokat a helyi és megyei szervezetekben, zárul Lucia Varga közleménye.