Nagyvárad, Kapucinus utca (ma Traian Moşoiu) 10. sz. (0359)467-222 reggeliujsag@gmail.com rss twitter Facebook Follow us:

Bokszgálát tartanak a szalontai strandon

Ma és holnap rendhagyó ökölvívó gálára kerül sor Nagyszalontán. A mérkőzésekre a városi strandon felállított szorítóban kerül sor 21 órától.

Ezúttal szabadtéren, a szalontai strandon lépnek szorítóba az ökölvívók

Ezúttal szabadtéren, a szalontai strandon lépnek szorítóba az ökölvívók

A helybéli Basti Box SK (elnök Sebastian Silaghi) által szervezett nemzetközi tornán szlovák, magyar és belga ökölvívók lépnek majd a kötelek közé. A selejtezőkre ma 21 órától kerül sor, a döntőket pedig holnap 21 órától rendezik meg ugyanott. Tegnap koradélután a hajdúvárosban található Slavia Hotelben tartottak sajtótájékoztatót, amelyen jelen volt Erdei Zsolt, (amatőr és profi világbajnok, olimpiai bronzérmes ökölvívó), Mihai Leu (amatőr és profi világbajnok), Alec Năstac (olimpiai érmes, világbajnoki döntős), Wida József (a budapesti Madárfészek Akadémia igazgatója) és Silviu Mureşan (a romániai bokszszövetség bírói bizottságának elnöke).

A pénteki gálán a súlycsoportok legjobb három indulóját díjazzák majd a szervezők, akik a legjobb csapatot is elismerésben részesítik.