Nagyvárad, Kapucinus utca (ma Traian Moşoiu) 10. sz. (0359)467-222 reggeliujsag@gmail.com rss twitter Facebook Follow us:

BL-selejtezőt játszik a pólócsapat

Az alapembereitől megváló, az új idényben a fiatalokra építő váradi férfi vízilabdacsapat beiratkozott a Bajnokok Ligája selejtezőjébe.

A bajnoki cím helyett a csapatépítés lesz a váradiak célja

A bajnoki cím helyett a csapatépítés lesz a váradiak célja

Tavaly még biztos volt a váradiak főtáblán való indulása, de a bajnoki cím elvesztésével átadta az indulási jogot a Bukaresti Steauának. A zöldkártya kb. harmincezer euróba került a fővárosiaknak, ennyi pénze nem volt a VSK-nak, hogy a csoportkörben szerepeljen a kilencszeres bajnok pólócsapat.

„Jelenleg nincs megfelelő keretünk, ahhoz hogy a Bajnokok Ligjában szerepeljünk, ezért döntöttünk a selejtezőben való indulás mellett” – tudatta a csapat edzője, Dorin Costrăş. A VSK a fiatalokra épít az új idényben. Szabó Roland hazatért Miskolcról, mellette az Aradi Amefa két tehetsége Váncsik Levente és Gergelyfi Robert, valamint két légiós, a holland Jesse Koopman és a spanyol Marc Roca erősíti majd az együttest. Jó hír, hogy a szerb hálóőr, Gojko Pijetlovics a következő idényben is a VSK-ban véd majd. Az új idényben a csapatépítésre helyezik a hangsúlyt.