Nagyvárad, Kapucinus utca (ma Traian Moşoiu) 10. sz. (0359)467-222 reggeliujsag@gmail.com rss twitter Facebook Follow us:

BL-meccsen lenget a váradi Octavian Şovre

Alig egy héttel azután, hogy a francia válogatott vb-selejtező meccsén lengette a zászlót, újabb komoly megbízatást kapott a váradi partjelző, Octavian Şovre, aki ma este a Bajnokok Ligájában bizonyíthat.

A legrangosabb európai focikupában bizonyíthat a váradi partjelző

A legrangosabb európai focikupában bizonyíthat a váradi partjelző

A váradi sípmester az Aradi Ovidiu Haţegan egyik segítőjeként (a másik partjelző Sebastian Gheorghe, a tartalékbíró Radu Ghinguleac, az alapvonalbírók pedig Alexandru Tudor és Sebastian Colţescu) a Barcelona–Cletic meccsen kapott megbízatást. A 21.45 órától kezdődő találkozóra a CampNou Stadionban kerül sor. Idén a franciaországi EB-n két csoportmeccset (Lengyelország–Észak-Írország és Olaszország–Írország), a riói olimpián pedig ugyanannyi találkozót (Brazília – Irak és Brazilia – Honduras) vezetett a román bírói brigád, amelynek Şovre is tagja. Egy hete a Fehéroroszország–Franciaország vb-selejezőn lengette a zászlót a váradi partjelző, aki társaival négy BL-meccsen működött közre a 2015–2016-os idényben (Zágrábi Dinamo–Arsenal, Donyecki Sahtior–Malmö, Benfica–Atletico Madrid és Manchester City–Dinamo Kijev).

A labdarúgó Bajnokok Ligája nyitófordulójának ma esti mérkőzései, az A csoportban: PSG–Arsenal, Basel–Ludogorec, a B csoportban: Dinamo Kijev–Napoli, Benfica–Besiktas, a C csoportban: Barcelona–Celtic, Manchester City–Borussia Mönchengladbach, a D csoportban: Bayern München–FK Rosztov, PSV–Atlético Madrid.