Nagyvárad, Kapucinus utca (ma Traian Moşoiu) 10. sz. (0359)467-222 reggeliujsag@gmail.com rss twitter Facebook Follow us:

BL-csaták Horvátországban

Mától vasárnapig Horvátországban küzd a továbbjutásért a Nagyváradi VSK-Digi férfi vízilabdacsapata a Bajnokok Ligája selejtezőjének második fordulójában.

Bravúr kell a váradiaknak a továbjutáshoz Fotó: VSK-Digi/Christian Sandor

Bravúr kell a váradiaknak a továbjutáshoz
Fotó: VSK-Digi/Christian Sandor

Kádár Kálmán edző együttese kőkemény csoportba került, hiszen a horvát és a spanyol bajnokság ezüstérmese mellett a román Szuperliga címvédőjét, a Bukaresti Steauát kapta ellenfélnek. A váradiak a házigazda Primorje ellen kezdik meg szereplésüket, a horvát csapatot erősíti a román válogatott csapatkapitánya, Cosmin Radu. Holnap a spanyol ezüstérmes Sabadell lesz az ellenfél, vasárnap pedig a román bajnok Bukaresti Steaua ellen zárja szereplését a VSK-Digi. A csoport első két helyezettje jut tovább a Bajnokok Ligája rájátszásba, utóbbi párharcok győztesei kerülnek be a 2016–2017-es idény csoportkörébe.

A rijekai torna programja, ma 18.30 órától: Primorje–Nagyváradi VSK-Digi, 20 órától: CN Sabadell–Steaua, holnap: 19.30 órától: Primorje–Steaua, 20 órától: CN Sabadell– Nagyváradi VSK-Digi, vasárnap, 11 órától: Primorje–Sabadell, 12.30 órától: Nagyváradi VSK-Digi–Steaua.