Nagyvárad, Kapucinus utca (ma Traian Moşoiu) 10. sz. (0359)467-222 reggeliujsag@gmail.com rss twitter Facebook Follow us:

Bizakodva várja a VSK a Román Kupa döntőjét

Sajtótájékoztatón vázolták tegnap a váradi férfi kosárlabdacsapat hétvégi szereplését a Román Kupában.
A Ploieşti-en sorra kerülő torna elődöntőjében a Pitesti-i BCMU lesz a VSK ellenfele, majd az eredmény függvényében a Ploieşti–Rovinari találkozó győztesével/vesztesével csap majd össze szombaton Cristian Achim edző csapata.
„Nagy tétje van a pénteki meccsnek, hiszen győzelem esetén a kupa megszerzéséért játszhatunk. Bizakodva megyünk Ploieşti-re, s reméljük, a tavalyinál jobb eredménnyel zárjuk majd az idényt” – mondta Cristian Achim. „A hétvégi két találkozó reális képet fest majd a csapatról, s megmutatja, hogyan is állunk a rájátszás megkezdése előtt. A kupa elődöntőjében kemény ellenfél vár ránk, de győzni megyünk Ploieşti-re” – tette hozzá Şerban Sere menedzser.
A VSL holnap 17.30 órától játszik a piteştiekkel, a másik elődöntőben 19.45 órától a bajnoki címvédő, egyben házigazda ploieştiek a rovinariakkal mérkőznek meg. Szombaton 16.30 órától a bronzcsatára (az elődöntő veszteseivel), majd 18.30 órától a döntőre (az elődöntő győzteseivel) kerül sor. Minden meccset élőben közvetít a Digi Sport.
A váradi csapat négy tagja, William Franklin, Daniel Dillon, Titus Nicoară és Bogdan Ţibîrnă helyet kapott az április 15-én, Kolozsváron sorra kerülő All Star Gálán. A VSK játékosai Észak csapatát erősítik majd, amelynek egyik edzője Cristian Achim lesz. Utóbbi találkozó szintén a Digi Sport csatornán lesz majd látható.
Boros Péter

A váradiak számára kiemelt fontossága van a Piteşti elleni elődöntőnek

A váradiak számára kiemelt fontossága van a Piteşti elleni elődöntőnek