Nagyvárad, Kapucinus utca (ma Traian Moşoiu) 10. sz. (0359)467-222 reggeliujsag@gmail.com rss twitter Facebook Follow us:

Bitea harcba száll az elnöki székért

Választásokkal egybekötött éves közgyűlést tart február 27-én a Bihar Megyei Labdarúgó-egyesület. Tegnap már az elnöki székre pályázó első jelöltről is tudomást szerzett a bihari sajtó.

A közismert sípmester elsőként jelentette be pályázatát az elnöki székre

A közismert sípmester elsőként jelentette be pályázatát az elnöki székre

Radu Bitea focibíró (2015-ben ő volt Bihar megye legjobb játékvezetője, igaz a rangsorban csak a megyei bajnokságokban tevékenykedő sípmesterek kaptak helyet) egymaga állt a sajtó képviselői elé, hogy megossza velük és a közvéleménnyel céljait és terveit. Mint elmondta, közepesnek értékeli a megyei egyesület tevékenységét, hangsúlyozva, jócskán lehetne előrelépni és fejlesztéseket eszközölni, amennyiben vissza nem térítendő pénzforrásokat pályáznának meg.

Az elnöki poszt mellett két alelnöki tisztségre, valamint az első, a másodosztály, illetve az ifjúsági bajnokságot képviselőire adhatják le szavazataikat a megyei fociklubok képviselői a február 27-én sorra kerülő közgyűlésen. A helyszínről és a kezdési időpontról egyelőre még nem döntött a Bihar Megyei Labdarúgó-egyesület vezetősége.