Nagyvárad, Kapucinus utca (ma Traian Moşoiu) 10. sz. (0359)467-222 reggeliujsag@gmail.com rss twitter Facebook Follow us:

Bihari tehetségek a válogatottban

Több bihari ifjúsági korosztályú labdarúgót hívtak meg a román utánpótlás válogatottak összetartásaira. A legtöbb tehetség a Nagyváradi Bihar FC tagja. Közülük Adrian Petricău, Valentin Petricău, Cristopher Sas és Andrei Luduşan az U19-es válogatottal edzett Doru Isac szövetségi kapitány irányításával, tegnaptól pedig újabb összetartásra hívták őket. Az U18-as csapat tíznapos válogatót tart, amelyre a piros-kék együttes három tagját, Ionuţ Bant, Coriolan Chişt és Iulian Cucot hívta meg Andrei Spier szövetségi kapitány. Az U19-es válogatottal készül még négy Liberty CF-es nevelés, Fila Károly (a másodosztályú Szatmárnémeti Olimpiához igazolt), Tonkó Róbert és Andy Asandului (jelenleg a Bihorul Sportiskola játlékosai).

Bihari

Az u16-as korosztály kévpiselői közül a váradi Luceafărul tagját, Claudiu Micovschit (alig két hónapja az angol élvonalban szereplő Arsenal is tesztelte a fiatal tehetséget), valamint a Bihorul Sportiskola két tagját, Dragoş Săvescut és Narcis Cârliget hívták meg a következő válogatóra, amelyre Bukarestben kerül sor Adrian Boingiu szövetségi kapitány vezetésével.