Nagyvárad, Kapucinus utca (ma Traian Moşoiu) 10. sz. (0359)467-222 reggeliujsag@gmail.com rss twitter Facebook Follow us:

Biharfüreden edzőtáboroztak a VSK kézilabdázói

Egyhetes magaslati edzőtáborozáson vett részt a Nagyváradi VSK férfi kézilabdacsapata, amely napi két edzéssel készült fel a másodosztály 2013–2014-es idényére. Sebastian Tudor edző 16 fős kerettel dolgozott a hét nap során, segítői Călin Laza masszőr és Carol Iagăr mérkőzésszervező voltak.

A csapat a Iadolina szállóban lakott, s a közelben található tisztáson tartott edzéseit, amelyeken az erőnléti felkészülésre helyeződött a hangsúly. Amint azt Sebastian Tudor, a VSK edzője lapunknak elmondta, a 16 fős keret legtöbb tagja sikerrel vette az erőpróbát, ám az újoncok közül többen is „pótvizsgára” szorultak. „Meglepődve tapasztaltam, hogy a Vasluiból igazolt játékosok erőnléte sok kívánni valót hagy maga után, számukra sokkal nehezebb volt az alapozás. A kemény munka célja, hogy a bajnokságban dobogós helyen zárhassunk, én remélem, hogy bajnoki címet ünnepelhetünk majd az idény végén” – mondta Tudor-edző, aki hozzátette, a jelenlegi keretbe még két játékost kellene leigazolni. Cântec és Amihăesei is játszott már a VSK-nál, s mindketten visszatérnének, ha a klubnak meglenne rá az anyagi kerete.

A VSK tagjai: Bistrean, Gale, Ţirban – kapusok, Avram, Nemenco, Iştoc, Caciuc, Babici, Macovei, Radu, Drăgan, Paul Pop, Alexandru Farcaş, Răzvan Farcaş, Şerban és Silágyi – mezőnyjátékosok.

(boros)

 

Kpsz.

Sebastian Tudor tart eligazítást a kézilabdázóknak