Nagyvárad, Kapucinus utca (ma Traian Moşoiu) 10. sz. (0359)467-222 reggeliujsag@gmail.com rss twitter Facebook Follow us:

Bihar FC-győzelem az előrehozott meccsen

Már tegnap délután lejátszották a megyei első osztályú labdarúgó-bajnokság őszi zárófordulójának első mérkőzését. A téglagyári (Motorul) pályán a Nagyváradi Bihar FC II és a szintén váradi Egyetemi FC találkozott egymással. A felnőtteknél a hazai pályán játszó piros-kékek nyertek 3–0-ra (Valetin Petricău, Sorin Ban és Adrian Petricău voltak a gólszerzők), míg az ifjúsági meccs gól nélküli döntetlennel zárult. A tabellán a Bihar FC a hetedik helyen áll 25 ponttal, míg az Egyetemi FC a 13. helyet foglalja el az eddig szerzett kilenc pontjával.

Győzelemmel zárta az őszt a Biahr FC második számú csapata

Győzelemmel zárta az őszt a Biahr FC második számú csapata

A két váradi csapat számára véget ért az őszi idény, a 15. forduló további találkozóira szombaton kerül sor, a következő párosítás szerint, szombaton: Belényesi Bihorul–Nagyváradi Luceafărul (11 órától a felnőttek, 13 órától az ifjúságiak), Vaskohsziklási VFC–Mihályfalvi Unirea (11 és 13), Nagyszalontai Olimpia VSK–Bondoraszói Poiana (14 és 12), Harangmezői FC–Keményfoki Victoria (14 és 12), vasárnap: Biharszentandrás–Bors (12 és 14), Liberty CF–Élesd (14 és 12).

Szintén focihír, hogy a Bihar FC tehetséges csatárát, Ionut Bant behívták az U18-as román válogatott edzőtáborába, amelyre Mogosoaián kerül sor november 30-án és december elsején. Utóbbi napon az U17-es válogatott lesz az U18-as gárda ellenfele.

A váradi klub másik tagja, Andrei Luduşan az u21-es válogatottal edz a héten, míg a 17 éves Alexandru Nant Zsukon tesztelték kedden, a Román Labdarúgó Szövetség