Nagyvárad, Kapucinus utca (ma Traian Moşoiu) 10. sz. (0359)467-222 reggeliujsag@gmail.com rss twitter Facebook Follow us:

Bezárt a pláza

Ismét megszűnt egy filmszínház Nagyváradon. Bár a bevásárlóközpontot üzemeltető Shopping Center Holding vállalat nem tett semmilyen hivatalos bejelentést ezzel kapcsolatban a sajtó vagy a nagyközönség irányába, tény hogy múlt hét péntek (2017. június 16) óta bezárta kapuit az Aradi úti Oradea Shopping Cityben működő Cortina Digiplex mozi, s ezzel egyidejűleg csődöt jelentett az egész bevásárlóközpont.

bezarta 1

Az utóbbi hónapokban már csak különleges alkalmakkor nyitották meg a mozi mellett működő szórakoztató központ bowling-pályáit, a létesítmény 6 méretes mozitermének pedig csak a fele üzemelt állandó jelleggel. Román lapértesülések szerint a Cortina Digiplex és a Fun Land alkalmazottait pénteken értesítette a vezetőség arról, hogy keressenek maguknak másik munkát. A moziban ettől a héttől kezdődően nem tűznek több filmet műsorra.

Alc. Költöznek a márkaboltok is

A Casa Rusu bútoráruházat, valamint az Ambasador esküvői termet leszámítva, amelyet már több hónapra előjegyeztek, minden más márkabolt bezár vagy elköltözik az OSC-ből. A Kentucky Fried Chicken gyorsétterem üzemeltetői például már bejelentették, hogy az egykori Înfrăţirea gyár helyén épült Prima Shops Oradea bevásárlóközpontba költöznek át. Ugyancsak elköltözik a komplexumból a Pizza Zone, a Dumbo Land gyermekrendezvény-terem további sorsa pedig egyelőre ismeretlen.

Sz. G. T.