Nagyvárad, Kapucinus utca (ma Traian Moşoiu) 10. sz. (0359)467-222 reggeliujsag@gmail.com rss twitter Facebook Follow us:

Beteg kisfiúért vízilabdáznak ma

A tavalyihoz hansonlóan idén is sor kerül a Nagyváradi Progress SK gyermek-, valamint a VSK-Digi felnőtt vízilabdacsapata közti gálameccsre, amelynek jótékony célja van.

Gálameccset tartanak ma, amelynek jótékony célja lesz

Gálameccset tartanak ma, amelynek jótékony célja lesz

 A ma 18 órától, a Ioan Alexandrescu Olimpiai Uszodában sorra kerülő mérkőzést a már említett két sportklub mellett a Nagyváradi Lions 22 Klub és a Vladimir Angelman Egyesület szervezi meg. A cél egy rendkívül ritka betegségben szenvedő kisfiú gyógykezelésének támogatása. A mérkőzés bemondója a közismert váradi színész, Bálint Richárd lesz. A sportkedvelők a helyszínen elhelyezett urnákban adakozhatnak Vladimir gyógyulásának elősegítésére.

Másodszor is kikaptak

Az első meccsen elszenvedett kétgólos vereséget követően a címvédő Steaua elleni második találkozót is elveszítette a Nagyváradi VSK-Digi férfi pólócsapata a román Szuperliga őszi idénye zárófordulójában. Dorin Costrăs edző együttese csapnivalóan kezdte a csütörtök este lejátszott mérkőzést, így a fővárosiak már az első negyedben magabiztos előnyre tettek szert (4–1), a nagyszünetre pedig már nem volt kétséges, melyik gárda nyeri a találkozót (7–2). A vége 14–8 lett a Steaua javára, a váradiak kilenc emberelőnyös helyzetből csak négyet tudtak gólra váltani. A váradiak 11 győzelemmel és három vereséggel zárják az évet. A bukaresti meccsen a holland Jesse Koopman volt a legeredményesebb három góllal, Szabó István két, míg Kováts Viktor, Cristi Dobre és Ramiro Georgescu egyszer-egyszer talált be a Steaua kapujába. A katonacsapat húzóemberei a montenegrói Nikola Muriszics (5 gól), illetve a spanyol Adria Delgado (3 gól) voltak.