Nagyvárad, Kapucinus utca (ma Traian Moşoiu) 10. sz. (0359)467-222 reggeliujsag@gmail.com rss twitter Facebook Follow us:

Beszámolt a margittai rendőrfőnök

Pocsaly Zoltán polgármester csodálkozással vette tudomásul a margittai tanács októberi ülésén, hogy szeptemberben mindenki vehemensebb volt, most ellenben egyetértenek mindennel. Mihaela Mărieş szociáldemokrata képviselő azt mondta, hogy ő nem fél, de most nincs mondandója. Viszont hozzátette, hogy ha ismét olyanról hall vagy lát, amit meg kell említeni, akkor azt fel fogja hozni annak idejében.

Radu Silaghi margittai rendőrfőnök megerősítette az önkormányzati képviselőket abban a tudatban, hogy a helyi és az országos rendőrök közös járőrözése gyümölcsöző, és kifogástalan az együttműködés. Szerinte a dicséret is közös kell legyen.

Radu Silaghi

Radu Silaghi

Borsi Ernő, az RMDSZ képviselője az ő környezetében előforduló törvénytelenségekről számolt be, ugyanakkor nagyobb rendőrségi jelenlétet kért. A rendőrfőnök azt ígérte, hogy megvizsgálja a lehetőségeiket, és ha az idő engedi, sűrűbben járőröznek majd, de megnyugtatta Borsi Ernőt, hogy többször kint vannak, bár nem mindig láthatók.

Demián Zsolt