Nagyvárad, Kapucinus utca (ma Traian Moşoiu) 10. sz. (0359)467-222 reggeliujsag@gmail.com rss twitter Facebook Follow us:

Békemeneten jártak a bihari néppártosok

Az Erdélyi Magyar Néppárt Bihar megyei szervezetének képviselõi – mintegy negyvenen – is részt vettek a hétvégén szervezett budapesti Békemeneten és a Hõsök terén tartott kormánypárti nagygyûlésen, tudatta a párt sajtószolgálata. A Békemeneten való részvétellel szolidaritásukat fejezték ki a jelenlegi magyarországi kormány mellett, mintegy köszönetképpen az Orbán Viktor miniszterelnök nevével fémjelzett könnyített honosítási eljárásért.
A Bihar megyei Néppárt mindegyik Békemeneten jelen volt, de a résztvevõk szerint ez volt a legfelemelõbb az összes eddigi közül. A Civil Összefogás Fórum, a kormánypárti demonstráció fõszervezõje ezúttal is jelesre vizsgázott szervezésbõl. A gyönyörûen felújított Kossuth Lajos térrõl indulva a Bajcsy-Zsilinszky utat és a Deák Ferenc teret érintve az Andrássy úton át érkeztek a résztvevõk a Hõsök terére, ahol Orbán Viktor miniszterelnök mellett Joseph Daul, az Európai Néppárt elnöke, valamint Pásztor István, a Vajdasági Magyar Szövetség elnöke is felszólalt.
Több ismert elõadómûvész, köztük a Csík zenekar is fellépett a nagygyûlésen.

Negy ev bortonre