Nagyvárad, Kapucinus utca (ma Traian Moşoiu) 10. sz. (0359)467-222 reggeliujsag@gmail.com rss twitter Facebook Follow us:

Bécsben népszerűsítették Váradot

Első alkalommal mutatták be Nagyvárad és Félixfürdő közös turisztikai kínálatát. Bécsi Nemzetközi Turisztikai Vásáron. A részletekről Ovidiu Mureşan alpolgármester és a szervező Nagyvárad és a Régió Turisztikai Népszerűsítéséért Egyesület képviselői, Eduard Florea városmenedzser és Mihai Jurca tájékoztatott.

 Euard Florea, Ovidiu Mureşan és Mihai Jurca

Euard Florea, Ovidiu Mureşan és Mihai Jurca

A január 15–18. között megtartott bécsi turisztikai vásáron Nagyvárad és Félixfürdő volt Románia partnerrégiója, ami azzal az előnnyel járt hogy három standon mutathatták be kínálatukat. A vásáron egyéként hetven országból 780-an mutatkoztak be, és több mint 150 ezer látogatója volt, köztük szakújságírók és turisztikai ügynökségek. A váradiak turisztikai csomagokat kínáltak partnereikkel (Turism Felix Rt., Aqua President, Ramada, Double Tree by Hilton, Lotus Center, Eurobusiness Ipari Park és Nagyváradi Metropolisz Övezet). Emeleltt reklámcsíkokon is találkozhattak a vásár látogatói a kínálattal, szóróanyagokat készítettek. A Switch Crew táncosai flashmob után léptek fel, a román est keretében, melyen szervezésében a megyeszékhely ios részt vett, Oana Lianu & Band szórakoztatta a közönséget, az ételről a To Chefs étterem gondoskodott.

becsben

A váradiak debütáláshoz a vásáron segítséget nyújtott Románia bécsi turisztikai információs irodája és az Országos Turisztikai Hatóság is. Nagyvárad legközelebb partnervárosként  a Budapesti Nemzetközi Turisztikai Vásáron mutatkozik be február 26–március 1. között, március 12–15. között pedig a Romexpo bukaresti országos turisztikai vásáron lesz jelen

Fried Noémi Lujza