Nagyvárad, Kapucinus utca (ma Traian Moşoiu) 10. sz. (0359)467-222 reggeliujsag@gmail.com rss twitter Facebook Follow us:

Barátságos tornán szerepel a férfi kosárlabdacsapat

Târgu Jiuban lép pályára a hétvégén a Nagyváradi VSK-ESK férfi kosárlabdacsapata. Az Energia Kupán a váradi Török Rolandot soraiban tudó Kolozsvári UBT lesz a VSK első ellenfele (holnap, 17 óra), majd az eredménytől függően a házigazda Energia és a Piteşti-i BCMU csatájának győztesével vagy vesztesével méri össze erejét vasárnap.

Kosarlabda ha kell egyhasabra vagjatok meg

A váradi klub vezetői bérletvásárlási akciót hirdettek a szurkolók számára. Az egész idényre érvényes belépőkhöz elsőként azok juthatnak hozzá, akik az elmúlt idényben is a csapat törzsszurkolói voltak. Utóbbiak mától egészen szeptember 4-éig válthatják ki a bérleteket a klub székhelyén (Primăriei utca 3. sz. első emelet). Egy bérlet ára 150 lej. A kiváltáshoz a személyi igazolvány és a tavalyi belépő szükséges. Szeptember hetedikétől 200 lejért árulják majd a belépőket, s olyanok juthatnak hozzá, akik tavaly nem voltak bérletesek. Idén családi bérletet is bevezetnek, ennek ára 300 lej, s két felnőtt (apa és anya) valamint egy 14 évnél fiatalabb gyerek kap bebocsátást a VSK meccseire. A 14 évnél fiatalabbak továbbra is ingyen látogathatják a kosárlabdacsapat meccseit, de nem kapnak ülőhelyet. Aki szeretné, ha gyermeke egész évben ülőhellyel rendelkezzen, az 50 lejért válthat bérletet számára.

A váradi klub önkénteseket is toboroz, akik segítségével hatékonyabban lehet majd megszervezni a csapat hazai pályás mérkőzéseit. Jelentkezi a klub holnapján található formanyomtatvány kitöltésével lehet.