Nagyvárad, Kapucinus utca (ma Traian Moşoiu) 10. sz. (0359)467-222 reggeliujsag@gmail.com rss twitter Facebook Follow us:

Barátság Kupával kezdték az évet

Rendhagyó asztalitenisz-versennyel kezdték az évet a nagyváradi Tibclau SK edzőtermében. Január 4-én, vasárnap két megmérettetésre is sor került az Era Shopping Parkban található csarnokban.

Elsőként az Újév Kupán álltak asztalhoz a bihari és a magyarországi pingpongozók. A Davis Kupa (két egyéni és egy páros meccsből állt egy-egy találkozó) szabályai szerint megrendezett erőfelmérőt püspökladányi páros nyerte meg. Az Andrási Zoltán-Jenney Tamás duó a Balogh Attila-Liviu Szalay  (Tibclau SK) és a Buzás Sándor-Lupó Imre (Debreceni TEVA) párost utasította maga mögé.

Az első idei pingpongverseny díjazottai

Az első idei pingpongverseny díjazottai

Ezt követően, a román-magyar pingpongcsatára került sor. A Barátság Kupán hét-hét bihari illetve magyarországi játékos mérte össze erejét. a rendkívül izgalmas, is igencsak szinvonalas találkozó végén a magyar csapat bizonyult jobbnak 26-24 arányban. A győzteseknél három Hajdú-Bihar megyei klub (Debrecen, Püspökladány és Vámospércs) tagja állt asztalhoz, Ács Péter, Andrási Zoltán, Buzási Sándor, Kovásdy Róbert, Lupó Imre, Jenney Tamás, Varga Enikő. A román csapatot a Tibclau SK tagjai alkották, név szerint Balogh Attila, Birtalan László, Dacian Cotca, Călin Cotrău, Călin Crăciun, Szalay Liviu és Várady Tibor .

A Tibclau SK e hónapan további három pingpongtornát szervez, január 11-én az Óriásfánk Kupára, egy hétre rá a Triatlon Kupára, január 25-én pedig a Füstölgő Szén Kupára kerül sor. Emellett minden pénteken 18 órától háziversenyre várják a sportkedvelőket a klub edzőtermébe.