Nagyvárad, Kapucinus utca (ma Traian Moşoiu) 10. sz. (0359)467-222 reggeliujsag@gmail.com rss twitter Facebook Follow us:

Baracs is a VSK játékosa lett

Szerbiából igazolt kosárlabdázót a Nagyváradi VSK-ESK férfi kosárlabdacsapata. A 25 éves Nemanja Baracs a Nis gárdájában szerepelt a szerb élvonalban, ahol a legutóbbi idényben 8,5-ös pontátlagott produkált, emellett 3,9-es volt a meccsenként labdaszerzése. A 198 cm magas játékos lett a VSK hatodik idegenlégiósa. Múlt pénteken arról adott hírt a váradi klub, hogy szerződést hosszabbított Silviu Lupusaveiiel, így ős is a csapat rendelkezésére áll a szeptember végén kezdődő új idényben. Cristian Achim és Milan Mitrovics edzők a következő játékosokra számíthatnak az új idényben: William Franklin, Daniel Popescu, Sebastian Ionescu, Andrei Mandache, Radovan Markovic, Silviu Lupusavei, Sean Barnette, Nemanja Baracs, Uros Lucic, Rareş Paşca, Bogdan Nicolescu, Salih Nuhanovic, Bogdan Ţibîrnă, Sergiu Pop.

Baracs is csatlakozott a VSK csapatához

Baracs is csatlakozott a VSK csapatához

A váradi klub vezetői bérletvásárlási akciót hirdettek a szurkolók számára. Az egész idényre érvényes belépőkhöz elsőként azok juthatnak hozzá, akik az elmúlt idényben is a csapat törzsszurkolói voltak. utóbbiak mától egészen szeptember 4-éig válthatják ki a bérleteket a klub székhelyén (Teleki, ma Primăriei utca 3. sz., első emelet). Egy bérlet ára 150 lej. A kiváltáshoz a személyi igazolvány és a tavalyi belépő szükséges. Szeptember hetedikétől 200 lejért árulják majd a belépőket, s olyanok juthatnak hozzá, akik tavaly nem voltak bérletesek. Idén családi bérletet is bevezetnek, ennek ára 300 lej, s két felnőtt (apa és anya) valamint egy 14 évnél fiatalabb gyerek kap bebocsátást a VSK meccseire. A 14 évnél fiatalabbak továbbra is ingyen látogathatják a kosárlabdacsapat meccseit, de nem kapnak ülőhelyet. Aki szeretné, ha gyermeke egész évben ülőhellyel rendelkezzen, az 50 lejért válthat bérletet számára.

A váradi klub önkénteseket is toboroz, akik segítségével hatékonyabban lehet majd megszervezni a csapat hazai pályás mérkőzéseit. Jelentkezi a klub holnapján található formanyomtatvány kitöltésével lehet.