Nagyvárad, Kapucinus utca (ma Traian Moşoiu) 10. sz. (0359)467-222 reggeliujsag@gmail.com rss twitter Facebook Follow us:

Bálint-napi apróságok

Van aki szereti és ünnepli, van aki mereven elutasítja, de tájainkon is egyre nagyobb divattá válik a Valentin-napi ajándékozás. Ha igazán személyessé akarjuk tenni a szerelmesek napját, lepjük meg párunkat valamilyen saját kezűleg készített aprósággal ezen a napon.

Könnyen elkészíthető például a képen látható „palackposta”, melyek ízlés szerint díszíthetünk, és üzenetet rejthetünk bele párunknak. Saját kezűleg is kidíszíthetjük például kedvesünk kávésbögréjét, ennek mindössze fantáziánk és kézügyességünk szabhat határt, a megfelelő festéket már nem nehéz beszerezni.  Szintén némi festék, ez alkalommal foszforeszkáló és természetesen fantázia szükséges ahhoz, hogy kisebb vagy nagyobb befőttes vagy egyéb üvegeket kidekoráljunk tetszés szerint, ezek a darabok világítani fognak a sötétben.

Készíthetünk házilag képeslapot is kedvesünknek, de akár kedvenc zenéiből vagy romantikus dalokból is összeállíthatunk egy CD-t, vagy kedvenc filmjeiből egy DVD-t számára.

balint