Nagyvárad, Kapucinus utca (ma Traian Moşoiu) 10. sz. (0359)467-222 reggeliujsag@gmail.com rss twitter Facebook Follow us:

Az Infinite táncfesztivál hátralevő programjai

Szerdán kezdődött és október 30-áig tart az ismét megszervezett Infinite Dance tánc- és összművészeti fesztivál. Az esemény szervezői a ProDance program keretében a fiatal tehetségek támogatása céljából megmutatkozási lehetőséget kínálnak a nagyváradi amatőr tánccsoportok számára. Így hét gyermek- és ifjúsági csoport kap lehetőséget a nagyközönség előtt való bemutatkozásra, melyre a fesztivál nagyszínpadi előadásai előtt nyílik lehetőségük.

A Magyar Állami Népi Együttes Megidézett Kárpátalja című előadása

A Magyar Állami Népi Együttes Megidézett Kárpátalja című előadása

Ma, október 28-án a Stabat Mater előtt 18.30-tól a Unique Dance Studio, holnap, október 29-én a Főiskolák gálája előtt 18.30-tól a Sunshine Showdance, valamint a Unique Hip Hop Dance Studio lép fel.

Október 30-án, vasárnap a Magyar Állami Népi Együttes Megidézett Kárpátalja című előadását megelőzően a Csillagocska Néptáncegyüttes lép színpadra 18.30 órától

Az Infinite Dance Festival teljes programját az idf.szigligeti.ro oldalon böngészhetik az érdeklődők. A fesztivál ideje alatt a jegypénztár hétfőtől péntekig 11–20 óra között, szombaton és vasárnap egy órával az előadások előtt tart nyitva.