Nagyvárad, Kapucinus utca (ma Traian Moşoiu) 10. sz. (0359)467-222 reggeliujsag@gmail.com rss twitter Facebook Follow us:

Az esélyesek jutottak a legjobb nyolc közé

Érdekes kupameccsekre került sor kedden délután a Román Kupa megyei szakaszának nyoladdöntőjében.

Nem sikerült újabb bravúrt bemutatniuk a sportiskolásoknak

Nem sikerült újabb bravúrt bemutatniuk a sportiskolásoknak

Mindkét találkozón a házigazdák szereztek vezetést, ám a végén az esélyesebb vendégcsapat örülhetett. A Bihorul Sportiskola, amely az előző körben a megyei első osztály volt éllovasát, a szintén váradi Egyetemi FC-t „ejtette ki” hosszabbításos mérkőzésen, ezúttal is vezetést szerzett a Biharszentandrási Crişul ellen, de a végén a vendégek győztek 4–1-re.

Biharon hasonló forgatókönyv szerint zajlott a kedd délutáni találkozó. Az első félidőt a Földvár zárta előnyben (1–0), ám a hajrában egyenlített, majd pedig a győztes találatot is megszerezte a borsi csapat, így bejutott a legjobb nyolc közé.

Tegnap, lapzártánk után újabb hat kupamérkőzésre került sor. Az előző fordulóban a Mihályfalvi Unireát búcsúztató berettyószéplaki csapat ezúttal a megyei első osztály éllovasát, a Diószegi SK-t látta vendégül. A további párharcok:

A Román Kupában versenyben maradt együttesek legközelebb május harmadikán lépnek pályára. A döntőre május 31-én kerül sor, valószínűleg a Bodola Gyula Stadionban. Tavaly nagyszabású gyermekfoci-tornával ünnepelték a nemzetközi gyermeknapot a Bihar Megyei Labdarúgó-egyesület és a Cavalerii Fluierului Egyesület szervezésében, ennek záróakkordjaként játszották le a megyei kupadöntőt, amelyen a Harangmezői FC győzött.