Nagyvárad, Kapucinus utca (ma Traian Moşoiu) 10. sz. (0359)467-222 reggeliujsag@gmail.com rss twitter Facebook Follow us:

Az EMNP is leadta listáit

Április 25-én az Erdélyi Magyar Néppárt is leadta a Bihar megyei választási irodának a megyei tanácsosjelöltjeinek listáját. A listával együtt leadták a jelöltállításhoz szükséges aláírásokat is, a szükséges közel 5 ezer szavazatot több ezerrel meghaladták. A Bihar megyei tanácsosi listán 44 személy szerepel. A Néppárt jelöltleadási küldöttségét Claudiu Pop prefektus is köszöntötte, sok sikert kívánva a Bihar megyei Néppártos tanácsosjelölteknek.

az EMNP

Ugyancsak aznap, a nagyváradi polgármesteri hivatalban is leadták a nagyváradi tanácsosjelöltek listáját. A nagyváradi tanácsosi listán 34 név szerepel. Itt is jóval többet aláírást adtak le a szükséges közel kétezer aláíráshoz képest.

Zatykó Gyula, a Néppárt nagyváradi polgármesterjelöltje is iktatta a polgármesteri jelöltségéhez szükséges iratokat, aláírásokat.

A nagyváradi listaleadásokkal egy időben, a megye számos településén is leadták a helyi választási bizottságoknak a néppártos polgármesteri és tanácsosi listákat.