Nagyvárad, Kapucinus utca (ma Traian Moşoiu) 10. sz. (0359)467-222 reggeliujsag@gmail.com rss twitter Facebook Follow us:

Az éllovas nyerte a rangadót

A szervezők beszámolója szerint, viszonylag nyugodt körülmények között játszották az Érmelléki Petőfi Sándor Emlékkupa teremfoci bajnokság nyolcadik fordulójának mérkőzéseit. Meglepetésre az Aladinok nagyarányú vereséget szenvedtek a semjéniektől, míg a forduló rangadóját az éllovas Kiskereki Victoria nyerte a második helyezett Szentjobbi Haladással szemben. A találkozón 12 gól született. Az alsóházban a Cenalos City nyert, így felzárkózott a középmezőnybe.

A nyolcadik forduló eredményei: Kan-Ászok–Másnaposak 3–0, Aladinok–Semjéni Old Boys 2–9, Kiskereki Törekvés–FC Givova 5–1, Cenalos City–Debreceni Aranyászok 8–2, Bagaméri Sportklub–Bad Boys 0–25, Szentjobbi Haladás–Kiskereki Victoria 4–8. A Keresztur-Olaszi FC szabadnapos volt. A kilencedik forduló mérkőzéseire január 25–én, vasárnap kerül sor.

A Bad Boys 25-öt rúgott ellenfelének a hétvégén

A Bad Boys 25-öt rúgott ellenfelének a hétvégén

A góllövős listát a Bad Boys alapembere, Szűcs Tibor vezeti 49 találattal. A gólvágó a hetedik fordulóban nyolcszor volt eredményes, a hétvégén megduplázta teljesítményét és 16-pt rúgott a Bagaméri Sportklubnak, így egy találat választja el a félszáz góltól. A második és harmadik helyen nem történ változás, már csak azért sem mert Vadkerti Nándor (Aladinok) és a szentjobbi csapat tagja, Alin Lascu nem tudott eredményes lenni a hétvégén. A negyedik helyen két olyan labdarúgó áll, Ilie Turbatu (Szentjobbi Haladás) és Keresztúri Ádám (Semjéni Old Boys), akik egyaránt 19 alkalommal voltak eddig eredményesek.